Hoe Kun Je Met Apps Je Internetgebruik Terugdringen Zonder Gedoe

Heb je je ooit afgevraagd waarom mobiel gegevensgebruik zo hoog is, zelfs als je niet vaak apps gebruikt? Achtergrond-apps zijn echte data-eters. Als u 10 apps op de achtergrond uitvoert, wordt de bandbreedte van het netwerk gedistribueerd naar deze 10 apps en de datasnelheid lijdt hieronder. Aan de andere kant helpt maar één ding: Sluit alle apps als u ze niet actief gebruikt. Ook is het slim om nog even te kijken naar het internet vergelijken postcode om de juiste pakketten te kiezen indien je dat nog niet gedaan hebt. Ook kun je kiezen voor alles in 1 pakketten om alle diensten in een keer in je pakket te verzilveren.

Gebruik Apps Voor Gegevensbeheer

Wanneer u op reis bent of naar uw werk reist, is de trage internetsnelheid soms een probleem. Apps voor gegevensbeheer, zoals: B. Opera Max voor Android, zorgen voor een meer stabiele snelheid van Internet. Als u bijvoorbeeld Instagram gebruikt, kan Opera Max de gegevens tot 50% comprimeren en de laadtijd halveren. Bij het streamen van muziek of video’s met apps zoals YouTube, Netflix, Gaana of Saavn, comprimeert Opera Max gegevens tot 60%, waardoor het sneller wordt op het internet.

Verwijder Ongebruikte Apps

Heb je nog steeds oude apps aan de telefoon die je toch maar een paar keer hebt gebruikt? Ongebruikte apps zullen je smartphone traag maken omdat ze RAM en schijfruimte consumeren. Bovendien vertragen ze de uitvoering van andere apps en verlagen ze de prestaties van de smartphone. De internetsnelheid fluctueert. Verwijder alle ongebruikte apps van je Android-smartphone om hem weer sneller te maken.

Bevat Advertenties

De alomtegenwoordige advertenties tijdens het surfen op internet verminderen de internetsnelheid en zijn vervelend. Wanneer u een webpagina weergeeft, genereert de advertentie meer gegevens dan de webpagina zelf. Met Opera Mini kunt u advertenties blokkeren voor sneller en aangenamer surfen.

Welke van deze maatregelen neemt u om de internetsnelheid te verhogen? Vertel ons uw opmerkingen en aanbevelingen zodat we meer mensen kunnen helpen hun internetgebruik te optimaliseren!